USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

8-річна ковельчанка хоче відкрити дитячий канал добрих новин. ФОТО

14 Лютого 2013 09:03
Дитячий канал добрих новин хоче відкрити 8-річна ковельчанка, яка отримала вітання із святами від Папи Римського та Ангели Меркель.

Про це інформує ТСН.

Нагадаємо, у восьмирічної Марії Мовчан з Ковеля Волинській області незвичайне хобі - це листування по листах з іменитими людьми, зокрема, з першими особами країн.

Дівчинка – наймолодша у багатодітній родині. Мама працює прибиральницею, батько - токарем. Виховують аж 11 дітей. Перший лист Марійка задумала відправити королеві Англії до Різдва. Написала українською, а старші брати Павло і Борис допомогли перевести привітання і підписати конверт.

«Я дуже люблю казки про принцес і королев. І навіть сама вчуся бути принцесою. Для цього треба добре себе вести, слухати батьків, носити сукні та спіднички, а не джинси. Але я раніше не знала, що королеви і принцеси існують насправді. Коли батьки розповіли, що, наприклад, в Англії є Єлизавета II, мене це так здивувало, що я захотіла познайомитися з нею. І придумала написати лист», - пояснює Марія.

Потім дівчинка відправила вітання з Новим роком та Різдвом королеві Данії Маргреті ІІ, Папі Римському, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель і прем'єр-міністру Португалії Педру Пассеш-Коельо.

Трохи пізніше ошелешений листоноша почав приносити їх молодшій доньці відповіді. Папа Римський надіслав вітальну листівку на різдвяну тематику, а Ангела Меркель у своєму листі зазначила, що отримала дуже багато поздоровлень, «але вирішила відповісти маленькій фройлен Мовчан».

«Тепер у мене мрія - зібрати всіх моїх нових знайомих тут, в Україні. І вирішити разом проблему нещасних дітей. Адже так багато діток голодних, таких, у яких навіть іграшок немає», - поділилася своїми планами дівчинка. Крім цього дівчинка хоче відкрити дитячий канал добрих новин.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бувалець Показати IP 14 Лютого 2013 10:46
Славна мала, за такими майбутнє. Тільки це станеться тоді, коли теперішні дяді і тьоті нажеруться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus