USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Бельгії 8-річна дитина вступила до університету

2 Липня 2018 07:40
У Бельгії 8-річний хлопчик екстерном закінчив школу, отримав атестат разом з 18-річними однокласниками та вже незабаром розпочне навчання в університеті.

Про це повідомляє ВВС.

Хлопчик на ім’я Лорент Сімонс пройшов 6-річну шкільну програму за півтора роки. Його батьки кажуть, що він має IQ на рівні 145. Зазначимо, що менше 3% населення на планеті мають коефіцієнт інтелекту вище 140.

Сам Лорент розповів, що його улюбленим предметом у школі була математика, «адже це масштабна наука зі статистикою, геометрією та алгеброю».

Після двох тижнів канікул хлопчик почне здобувати вищу освіту.

Батько Лорента повідомив, що його син у ранньому дитинстві не цікавився іграшками та хотів бавитися з іншими дітьми. Хлопчик хотів стати хірургом або астронавтом, однак тепер планує вивчати комп’ютерні науки.

«Якщо він завтра вирішить стати теслярем, це не буде для нас проблемою, адже він буде щасливий», — сказали батьки дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus