USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

9-річного хлопчика в Києві вбили через комп'ютер, – ЗМІ

24 Червня 2019 22:09
Мама вбитого Захара Черевка раніше подарувала йому комп’ютер, який 30-річний брат її співмешканця чи то вважав своїм, чи то сам претендував на подарунок.

Про це інформує «КП».

Дорослий брат співмешканця матері вбитого хлопчика, який ніде не працює, влаштував величезний скандал і вирішив поквитатися за «образу» з 9-річним малюком.

«22 червня підозрюваний прокинувся о четвертій ранку, випив пляшку горілки, потім знову заснув, потім знову прокинувся і пив. В останній раз він спорожнив пляшку о четвертій вечора та пішов до будинку Захара, – розповіли у прес-службі столичної поліції. – Хлопчик вийшов з дому близько восьмої вечора. Він сказав бабусі, що повинен щось запитати у перехожих і записати у свій блокнот».

Цей блокнотик, як і сорочку, потім знайдуть захованими на березі Вирлиці. «Дитина пішла з дорослим тому, що знала його і не боялася, – розповідають у поліції. – Родич вітчима покликав малюка купатися. Знаряддя вбивства він приготував заздалегідь».

На підозрюваного вдалося вийти завдяки відеокамерам, які зафіксували дорослого і дитину, коли ті йшли поруч. Тіло Захара водолази витягали з води, коли нелюд уже давав свідчення у поліції. У дитинстві він нібито лікувався від шизофренії, його можуть визнати неосудним.

Раніше Дарницький районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб 30-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві 9-річного хлопчика.

Нагадаємо, 23 червня в озері в Деснянському районі знайшли тіло дитини. Ним виявився 9-річний хлопчик, який зник увечері 22 червня. Дитина близько восьмої години вечора відпросилася в бабусі погуляти біля будинку. Згодом хлопчик не повернувся додому та не відповідав на телефонні дзвінки. Правоохоронці встановили, що дитину спочатку зарізали, а потім втопили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus