USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стріляли з номера хостелу: у поліції розповіли подробиці розслідування замаху на Соболєва

2 Грудня 2019 17:22
Затриманими у справі про замах на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва виявилися молоді хлопці 18-19 років. Фото одного із них опублікували у ЗМІ.

На брифінгу в столиці начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів деякі подробиці у справі замаху на Соболєва, пише Обозреватель.

Він зазначив, що з підозрюваними у вбивстві 3-річного сина Соболєва проводяться слідчі дії.

Також голова Національної поліції України Ігор Клименко додав, що було знайдено зброю, з якої було здійснено постріли. «Наші фахівці, наші слідчі і оперативники знайшли зброю, з якої було здійснено це вбивство», – повідомив він.

У поліції розповіли, що стріляли зі спеціально підібраного приміщення, яке кілери орендували заздалегідь

За даними правоохоронців, в місці, звідки стріляли, були знайдені важливі речові докази. Наприклад, коробка, призначена для того, щоб не загубилася відстріляна гільза. Також в поліції уточнили, що для вбивства злочинці використовували карабін калібру 7.62.

Говорячи про версії трагедії, в Національній поліції назвали три найбільш імовірних: сімейно-побутова проблема, фінансово-господарська діяльність, а також минула і нинішня професійна діяльність Соболєва.
Також з’явилося фото ймовірного вбивці трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, пише Страна. На кадрі один з підозрюваних, який залишає хостел через хвилину після пострілу.

Як повідомили в поліції, постріл був зроблений з номеру хостелу, розташованого по вулиці Тарасівська, 4 у Києві. За цією адресою розташований столичний хостел Fire Inn.
Встановлено, що номер орендували на ім’я Стрельникова Олега Володимировича, 03.10.1998 р.н., паспорт якого вважається втраченим з 18.11.2017.
Нагадаємо, у Києві увечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль Range Rover депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. В результаті замаху від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр.

Раніше стало відомо про те, що В’ячеслав Соболєв кілька років перебуває у жорсткому конфлікті з впливовим «донецьким» суддею. Йому і його родині надходили погрози, зокрема фізичної розправи.

2 грудня поліція затримала двох підозрюваних. За інформацією джерела OBOZREVATEL, їхні прізвища – Семенов і Лаврега.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 2 Грудня 2019 18:15
Можуть поліцаї працювати, коли захочуть або заставлять.
скептик до Активіст Показати IP 2 Грудня 2019 23:18
дуру не корчать як у справі майдану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus