USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Під час теракту в Кабулі загинули шість українців. Оновлено

21 Січня 2018 19:05
Унаслідок збройного нападу на готель Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі загинули шість громадян України.

Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що доповів президенту Петру Порошенку, передає Кореспондент.

«Консул України в Таджикистані негайно вилітає в Кабул. Тим часом встановлені контакти з консульськими працівниками акредитованих в Афганістані дипломатичних представництв дружніх до нас держав, які вже зараз надають допомогу», - доповіли в міністерстві.

Там також пообіцяли повідомити більш докладну інформацію вранці у понеділок, 22 січня 2018 року.

Також внаслідок теракту загинули грек, німець та громадянин Казахстану. Громадянство ще двох загиблих наразі встановлюється. Про загибель кількох своїх співробітників повідомила також афганська авіакомпанія Kam Air, інформує ВВС.

«Загальна кількість загиблих становить 14 осіб, серед них - 4 громадян Афганістану і 9 українці. Трьох з нападників на готель було вбито під час протистояння з афганськими військовими», - йдеться у повідомленні.


Ввечері 20 січня кілька людей із вогнепальною зброєю та гранатами увірвалися в готель Intercontinental Hotel в Кабулі та відкрили вогонь у гостей. Загинули шестеро людей. Консул Василь Кирилич повідомив, що один із загиблих – громадянин України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Січня 2018 20:25
Яким треба бути безтолковим, щоб соватися у цій недодержаві
коля до ще не зовсім Показати IP 21 Січня 2018 21:07
Наркотики,зброя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus