USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Унаслідок теракту в Ізраїлі загинули двоє українців

30 Березня 2022 14:18
Увечері у вівторок, 29 березня, озброєний автоматом чоловік відкрив вогонь на вулиці багатолюдного міста Бней-Брак на схід від Тель-Авіва. Він методично убивав пішоходів та водіїв, після чого влаштував перестрілку із поліцейськими, під час якої загинув. Його жертвами стали п’ятеро осіб.

Про це повідомляє видання The Times of Israel, передає ТСН.

Четверо жертв терориста загинули на місці події.

П’ятий постраждалий – 32-річний поліцейський Амір Хурі – помер у лікарні, куди його доправили після перестрілки з нападником.
Співробітники безпеки стверджують, що терористом був 26-річний палестинець з міста Ябад на Західному березі Йордану, який нелегально перебував в Ізраїлі.

За даними поліції, терорист прибув до міста на автомобілі, вийшов і почав відкривати вогонь з автоматичної гвинтівки. Він убив трьох людей на одному місці, а потім пробіг кілька сотень метрів і вбив ще двох, у тому числі поліцейського.
Цей напад став третім смертельним терактом в Ізраїлі за останні вісім днів.

Унаслідок теракту загинуло двоє українців. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

«Українці тривалий час проживали в Ізраїлі, обидва – з Чернівецької області. Посольство України наразі вживає заходів щодо інформування рідних загиблих і надання їм консульської допомоги, а також взаємодіє з поліцією в рамках розслідування теракту», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus