USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

90 мільйонів на будівництво в області: правда чи популізм?

27 Червня 2015 10:21
90 мільйонів гривень виділив Кабінет Міністрів на будівництво 28 об’єктів у Волинські області згідно із регіональною програмою. Однак, наразі доля цих коштів невідома.

Про це під час засідання 35-ї позачергової сесії повідомив депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

Так, обранець громади виступив із депутатським запитанням на ім’я голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Він зауважив, що під час засідання профільної комісії обласної ради розглядали питання щодо будівництва об’єктів на Волині по регіональній програмі, згідно із якою Кабінет Міністрів надає області майже 90 мільйонів коштів на зведення нових стратегічно важливих для області об’єктів.

«Під час комісії ми зарезервували 10% від цієї суми. Згідно із існуючими списками, розглядали 28 об’єктів. Cьогодні мене цікавить доля двох об’єктів у Ківерцівському районі - це дитячий садочок № 1 і сміттєзвалище. Тим часом минув термін у півроку. Згідно із програмою ці кошти повинін бути уже виділені, а гроші на будівництво обіцяли освоїти уже до кінця року й здати готові об’єкти до 2016 року. То скажіть, ця програма справді в дії чи, це не що інше, як популістичне рішення?» - запитав депутат у очільника області.

На що останній відповів, що розповість депутату про виконання програми у індивідуальній формі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинь Показати IP 27 Червня 2015 10:28
Ці кошти надійдуть на казначейські рахунки області листопаді місяці, коли впаде сніг ... А зараз блатним будівельним організаціям (керівник Чернуха) потрібно виконувати будівельні роботи за свої кошти
бог до волинь Показати IP 27 Червня 2015 13:15
чому чернуху обажаеш вiн набожна i свята людина жодноi копiйки не вкрав ти його за руку зловив наклепи пишите на порядних людей завтра вiн помре його канонiзують стане святим,а потiм помреш ти i бог тебе запитае чому на чорнуху намовляв що вiн особисто поганого тобi зробив? ти скажеш а я не розумiв шо говорив заздрив йому,а бог тебе раз i в пекло думайдумай i вибачся покайся , i молись грiшнику
петро Показати IP 27 Червня 2015 13:31
святий найшовся і повчає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus