USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Apple презентувала три нові iPhone. Чим вони відрізняються

12 Вересня 2018 21:25
Сьогодні, 12 вересня, на презентації в Купертіно корпорація Apple представила три нових смартфони – iPhone XS, iPhone XS Max та бюджетний iPhone XR, передає 24 канал.

iPhone XS має діагональ 5,5 дюйма та роздільну здатністю 2436 х 1125 точок, а iPhone XS Max - 6,5-дюймову діагональ та роздільну здатність 2688 х 1242 пікселя. Обидва дисплеї виконані за технологією Super Retina.

Новинка працює на новому 6-ядерному процесорі А12 Bionic. Як запевняють розробники, новинка на 30% швидша та на 40% енергоефективніша за свого попередника А11 (на якому працює в iPhone X). Більше того, А12 став першим 7-нанометровим процесором, який вбудували в телефон.

iPhone XS отримав 5,8-дюймовий дисплей

Окрім того, змін зазнала і технологія FaceID. Вона, за запевненням розробників, стала ще швидшою та досконалішою. Також новинка отримала удосконалені стереодинаміки, які нічим не відрізняються від навушників. Захищений смартфон за стандортом IP68.

iPhone XS Max отримав 6,5-дюймовий дисплей

iPhone XS отримав подвійну основну камеру: оптичну на 12 мегапікселів та телеоб'єктив також на 12 мегапікселів. Також розробники поліпшили оптичну стабілізацію на камері. Фронтальна камера нового iPhone має роздільну здатність 7 мегапікселів.

Щодо батареї, то конкретних цифр розробники не повідомили. Проте відомо, що iPhone XS працюватиме на 30 хвилин довше, ніж iPhone X, а iPhone XS Max – на півтори години довше.



Окрім того, версія смартфону для китайського ринку матиме довгоочікувану підтримку двох SIM-карт.

iPhone XS отримає підтримку двох SIM-карт

iPhone XS та iPhone XS Max вийдуть в сірому, срібному та золотому кольорах. За iPhone XS з 64 / 256 / 512 ГБ внутрішнього сховища доведеться викласти від 999 доларів (близько 28 070 гривень), ті самі три версії iPhone XS Max коштуватимуть від 1099 доларів (близько 30 900 гривень). Попередні замовлення на iPhone XS та iPhone XS Max почнуть приймати 19 жовтня, а офіційно вони надійдуть у продаж 26 жовтня.

Більш достпна модель iPhone XR має екран LCD замість OLED (такий же в iPhone 8), бічні межі з алюмінію, а не з сталі. Дисплей - Liquid Retina. Він закруглений по кутах і займає всю передню панель. Діагональ екрану 6,1 дюймів, також айфон доступний в багатьох кольорах: білий, чорний, червоний, жовтий, кораловий і синій, передає УНІАН.



Його основна камера одинарна, а не подвійна. У новій моделі також вбудований новий потужний процесор — A12 Bionic з системою Neural Engine нового покоління.



Анодована рамка корпусу виконана з особливого сплаву, розробленого Apple. Задня поверхня iPhone XR виконана зі скла, тому його можна заряджати за бездротовою технологією. Він також підтримує дві сім-карти (nano‑SIM і eSIM). Його ціна складе близько 749 доларів з мінімальним обсягом пам'яті.

Чим три нові iPhone відрізняються, дивіться в інфографіці ТСН:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus