USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Bitcoin будуть продавати на вулицях Києва

1 Серпня 2017 11:10
До кінця літа в Києві з'являться 20-30 Bitcoin-банкоматів - Cryptomat, за допомогою яких люди зможуть за гривню купувати криптовалюту.

Про це заявив UBR.ua засновник KUNA Bitcoin Agency і біржі криптовалют KUNA Михайло Чобанян, передає Gazeta.ua.

«Плануємо завершити цей проект. А до кінця року, по всій Україні може бути встановлено близько 150 Bitcoin-банкоматів. Це по заявці одного замовника, який до нас звернувся. Плюс є постійний попит від підприємців по всій Україні, які хочуть займатися цим бізнесом. Тобто купувати термінали і продавати криптовалюту», - уточнив він.

За словами Чобаняна, займатися таким бізнесом може будь-який приватний підприємець. Необхідності в отриманні будь-яких ліцензій на цю діяльність немає, так як юридично питання роботи з криптовалютою в Україні не прописані. «При бізнесі на кофе-машинах ліцензії в НБУ ніхто не отримує. Так само і тут. У цьому принадність України. Bitcoin де-юре не існує», - зазначив Чобанян.

Як зазначає Ethereum World News, найпопулярніша криптовалюта світу Bitcoin сьогодні розділиться. З'явиться нова криптовалюта - Bitcoin Cash. Розділення відбудеться через незгоду китайських майнерів з параметрами нового оновлення.

Як повідомлялося, нині за 1 біткоїн дають не менше $2320.

Біткоїн (англ. Bitcoin, від bit – «біт» і coin – «монета») - пірінгова платіжна система, яка використовує однойменну розрахункову одиницю і однойменний протокол передачі даних. Для забезпечення функціонування і захисту системи використовуються криптографічні методи. Вся інформація про транзакції між адресами системи доступна у відкритому вигляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 1 Серпня 2017 13:14
Мені здається це чергове МММ, тільки у світовому масштабі. Доки є ажіотаж, біткойн буде зростати у ціні, але одного разу в результаті якоїсь новини (наприклад чергової кризи або гучного арешту) він раптово знеціниться. Ця ж валюта нічим не забезпечена, вона просто вигадана. На фоні кризи усі раптово захочуть продати свої біткойни, але їх вже ніхто не купить, ціна біткойна впаде до нуля за пару годин, а може й за пару хвилин. І ніякі шифрування і "криптографічні методи" тут не зарадять.
! до Василь Показати IP 1 Серпня 2017 15:02
Це мильна бульбашка чистої води, тільки в ІТ обгортці, і все це помножено на ажіотаж і моду. В один прекрасний день ці криптовалюти опиняться на помийці, і 95% їх власників буде мати 0, 00. Аде 5% зароблять непогано (скоріше за все стануть мільйонерами), це ті 5% які вчасно скинуть ці біткоїни.
Володимир до ! Показати IP 1 Серпня 2017 18:21
Ну до нуля точно не впаде, просто у випадку паніки можливе певне знецінення, але паніка має бути світового масштабу. На разі картина протилежна - коли Бітка дешевшає її просто змітають бо знають що вона скоро знову злетить, і так і є...
PromoSV Показати IP 2 Серпня 2017 14:54
ціна біткойна відповідає затратам на його видобуток (майнінг (обладнання+електроенергія) курс просідає коли хтось виводить велику кількість в готівку , курс і надалі буде стабільно рости (падіння курсу може бути в декількох випадках а саме: 1. крадіжка біткойнів (коли хтось отримує їх за безцінь і йому без різниці по якій ціні продати). 2. Взлом системи. 3. Вихід більш конкурентно спроможної криптовалюти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus