USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«FEST.LIKE» на Згоранському острові. Фото, відео

16 Серпня 2017 21:11
Другий рік поспіль фестиваль “FEST.Like” відбувся у селі Згорани Любомльського району. Родзинкою фестивалю стало міжнародне авторалі. Музичну програму склали українські гурти, а хедлайнером стали “ФлайzZza”, повідомляє БУГ.

Організатором виступив Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, а також долучились ряд місцевих підприємств і підприємців.

Програма фестивалю стартувала із міжнародного авторалі, трасу для котрого облаштували на західному березі Великого Згоранського озера.

Хоча й значна частина відвідувачів зранку прийшли подивитися як проходять трасу ралісти з України і Білорусі, однак чимало людей були на основній території фестивалю. Так, на головному пляжі відбувся турнір із волейболу.

В обідню пору, близько 15-ї години розпочалася гутірка із Андрієм Тимчуком, вокалістом гурту “ФлайzZza”. Поспілкуватися з виконавцем зібралося кілька десятків молоді.

Організатори дещо змінили музичну програму. З 16-ї години на головну сцену вийшли молоді виконавці із Волинської та Тернопільської області.

Головну музичну програму відкривала “ViolAnna” (Анна Скрипка). Далі виступав ковельський гурт “VZ”. Із 20-ї години на сцену вийшов київський гурт “Krichuss”. Другий рік поспіль на фестивалі “FEST.Like” виступав гурт “ЦВЯХ”.

Головним гостем, хедлайнером, став гурт “ФлайzZza”. Після завершення роботи головної сцени, на відвідувачів фестивалю очікувала нічна дискотека на березі Великого Згоранського озера. Також, о півночі запалили величезну ватру.

На завершення фестивалю, організатори підготували нічний перегляд фільму для котрого обрали стрічку “Штольня”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus