USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Facebook загрожує штраф у десятки мільйонів доларів

20 Січня 2019 19:56
Компанію Facebook підозрюють в порушенні угоди про захист конфіденційності особистих даних користувачів. Про це пише «Комерсант».

Штраф має бути набагато більшим за суму в 22,5 млн доларів, яку Федеральна торгова комісія зобов’язала заплатити Google в 2012 році. Тоді Google побив рекорд виплачуваних FTC штрафів.

Facebook ще у березні минулого року опинився в центрі скандалу, коли стало відомо про витік даних 87 млн користувачів Facebook через компанію Cambridge Analytica. Згодом, 1 липня, того ж року Конгрес США повідомив, що Facebook ділився даними користувачів з 52 компаніями.

Компанія Facebook визнала, що надавала великим технологічним компаніям доступ до особистих даних користувачів, у тому числі – до листування. Соцмережа вибрала незвичайну лінію захисту: її представники запевняють, що «читання текстових повідомлень не було пріоритетом».

Як повідомлялося, у листопаді 2018 хакери зламали 47 тисяч Facebook-акаунтів українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus