USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Financial Times назвала Джорджа Сороса «Людиною року»

19 Грудня 2018 16:11
Британська газета Financial Times назвала «Людиною року» фінансиста Джорджа Сороса.

На думку редакції, саме він у 2018 році надав найбільшого впливу на життя суспільства, повідомляє УНІАН.

Джордж Сорос, на думку FT, є «флагманом ліберальної демократії і відкритого суспільства, що знаходиться в облозі з усіх боків - від Росії Володимира Путіна до Америки Дональда Трампа». Газета має на увазі діяльність заснованого 88-річним фінансистом фонду «Відкрите суспільство», у якого нещодавно стався гострий конфлікт з владою Угорщини, через що фонд був змушений переїхати з Будапешта в столицю сусідньої Австрії, Відень.

На думку редакції FT, Джордж Сорос принциповий у боротьбі за свободу ЗМІ і права людини, чим викликає «гнів авторитарних режимів».

Раніше людиною року за версією FT ставали президент США Дональд Трамп, канцлер Німеччини Ангела Меркель, глава Apple Тім Кук та інші відомі підприємці, політики та громадські діячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 19 Грудня 2018 16:59
за те, що допомгає розвалювати країни, в тому числі і знищенні України? бацька Лукашенко виграв всі ці фонди Сороса - молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus