USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Fire of Liberty: українська парамедикиня презентує в Парижі благодійну колекцію одягу

8 Квітня 2023 06:16
13 квітня в Культурному центрі України у Парижі відбудеться показ колекції одягу, яку створила парамедикиня, ветеранка Юлія Куба разом з дизайнерами з команди цеху VETERANKA, за ініціативи громадської організації «Жіночий ветеранський рух».

Показ колекції є благодійним: зібрані під час події кошти скерують на потреби жінок, які постраждали від війни, а також на програми реінтеграції військових у цивільне життя, пише Vogue.

Юлія Куба – досвідчена парамедикиня, яка вперше потрапила на фронт ще в 2014 році. Вона прослужила у війську до 2019 року, а закінчивши службу, отримала спеціальність дизайнерки одягу і навіть встигла взяти участь в Ukrainian Fashion Week.

Але повномасштабне вторгнення змусило парамедикиню повернутися у військо, аби захищати Україну. Проте пристрасть до моди Юлія Куба не забула та нині презентує у Парижі свій бренд одягу Cubitus Dei.
Читати ще: Костюм українки вперше переміг на конкурсі «Міс Всесвіт». Фото

Ескізи для колекції Fire of Liberty Юлія малювала між бойовими виїздами, просто на передовій.
У її створенні їй допомогла команда цеху VETERANKA: дизайнер Станіслав Бітус та конструкторка Ганна Суворкіна. За словами Юлії Куби, під час створення цієї колекції команда надихалася образом футуристичної жінки-воїтельки, а також українськими мотивами та архетипами.
«Ця колекція – уособлення нашої боротьби за життя, за свободу, за творчість навіть під час війни», – каже Юлія Куба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus