USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Бренд Staff із льотчиком Karaya, який служив у Луцьку, випустили колекцію худі

2 Лютого 2023 13:51
Український бренд одягу Staff із Героєм України Вадимом Karaya презентували спільну колекцію.

Про це йдеться в Інстаграмі бренду Staff.

Як зазначили, колекція доступна для замовлення.

«Купуючи худі з принтами, Ви підтримуєте сім’ї загиблих військових льотчиків, адже весь прибуток з колекції буде перерахований на їхні потреби через фонд «Повернись живим».

Читати ще: «Нам потрібні F-16». Інтерв’ю з пілотом KARAYA, який служив у Луцьку, про ворога, безпілотну авіацію та віру в Бога

Продовжуємо робити усе для перемоги та допомагати тим, хто постраждав внаслідок російської агресії. Продовжуємо жити вільно», – йдеться у дописі.

Як ми писали, за повітряний бій у небі Вінниччини восени минулого року президент присвоїв Вадиму Ворошилову звання Герой України. У грудні 2022-го мер Луцька вручив Герою України Вадиму Ворошилову подяку міського голови та сувеніри із символікою нашого міста.

Додамо, Вадим Ворошилов родом із міста Кременчука, що на Полтавщині. Після закінчення навчання Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба був направлений на службу до 204-ї бригади тактичної авіації в Луцьк, де служив льотчиком (2016–2018), старшим льотчиком (2018–2020) авіаційної ланки авіаційної ескадрильї та начальником служби безпеки польотів служб (2020–2021).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus