USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Fitch підтвердив національний рейтинг ПриватБанку на рівні «А-»*

14 Лютого 2014 19:13
Міжнародне рейтингове агентствоFitch підтвердило довготерміновий рейтинг ПриватБанку за національною шкалою на інвестиційному рівні «А-» зі стабільним прогнозом.

Довготермінові міжнародні рейтинги ПриватБанка встановлені на рівні «ССС», який відповідає суверенному рейтингу України і не може бути вищим від рівня кредитної здатності країни. Прогноз рейтингу банка, відповідно до методології Fitch, також встановлений у відповідності до «негативного прогнозу суверенних рейтингів України.

Короткотерміновий міжнародний рейтинг ПриватБанка за шкалою Fitch встановлений на рівні «С», у відповідності з суверенним.
Як відзначається в повідомленні Fitch, підтвердження національного рейтингу ПриватБанка зі стабільним прогнозом свідчить про те, що кредитна здатність банка не змінилася в результаті зниження суверенного рейтингу. «Стабільний» прогноз за рейтингом банка за національною шкалою свідчить про те, що агентство не очікує зниження національного рейтингу.

Нагадаємо, що 7 лютого міжнародне рейтингове агентство Fitch знизило довготерміновий рейтинг України в іноземній та національній валюті до рівня «ССС» з «негативним» прогнозом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus