USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Борчиня з Ковеля очолила світовий рейтинг

15 Травня 2015 07:00
Майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка світу з вільної боротьби у 2014 році волинянка Юлія Ткач очолила світовий рейтинг серед жінок вагової категорії до 63 кілограмів. Відповідний рейтинг опубліковали на сайті міжнародної федерації «United world wrestling».

«Я перший рік очолюю світовий рейтинг. Мені це дуже приємно, адже це - вагоме визнання. Але водночас – це і велика відповідальність бути лідером у своїй ваговій категорії, бо на кожних змаганнях всі суперники серйозно налаштовуються на сутички з тобою і достойно борються. У вільній боротьбі з недавніх пір практикується такий рейтинг. Це новинка для нас, поки ми звикаємо до цього», – каже спортсменка.

Другою у ваговій категорії 63 кілограми стала американка російського походження Олена Пирожкова. Трійку найсильніших борчинь замкнула Анастасія Григорєва з Латвії.

Зараз Юлія перебуває на навчально-тренувальному зборі в Києві, де готується до перших Європейських Олімпійських ігор.

Нагадаємо, Юлія Ткач стала чемпіонкою світу з вільної боротьби у вересні 2014. Для неї ця медаль стала першою в кар’єрі, яку вона здобула на першостях планети. За цю заслугу волинянка отримала «Спортивного Оскара» від Національного олімпійського комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЮЛІЯ ТКАЧ-ОСТАПЧУК - «ЗОЛОТО» ВОЛИНІ. ІНТЕРВ'Ю

Також у ТОП-20 світового рейтингу борців та борчинь увійшла Оксана Гергель з Іванич. У своїй ваговій категорії 60 кілограмів вона стала дванадцятою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІТАЄМО Показати IP 15 Травня 2015 08:19
МОЛОДЕЦЬ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus