USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дефолтний рейтинг України понизили

16 Вересня 2016 22:30
Міжнародне рейтингове агентство Fitch в п'ятницю знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента Києва в іноземній і національній валютах до «СС» з «ССС».

Про це повідомляє УНН із посиланням на ТАСС.

«Зниження рейтингу пов'язане з рішенням київської влади відкласти на 360 днів погашення внутрішніх облігацій, термін яких закінчується 19 грудня 2016 року», - йдеться в повідомленні.

Також агентство знизило довгостроковий суверенний рейтинг міста до «ВВ +» з «ВВВ» з негативним прогнозом.

Раніше 3 вересня міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's (S & P) знизило довгостроковий рейтинг Києва в іноземній валюті до "CC" з "ССC +" з негативним прогнозом у зв'язку з оголошеною реструктуризацією випуску облігацій за зобов'язаннями в національній валюті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інвестор Показати IP 16 Вересня 2016 23:07
В рейтинговому агентстві Fitch немає рейтинга СС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus