USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Google більше не найбільш відвідуваний сайт у світі – його обігнав TikTok

23 Грудня 2021 11:50
Американський хостинг-провайдер Cloudflare спільно з сайтом Alexa.com, які збирають статистику про сайти, представили дослідження про світову відвідуваність сайтів за 2021 рік, пише УНІАН.

Вперше за багато років пошуковик Google передав пальму першості, і обігнав його навіть Facebook.

Дивно, але відвоювати перше місце у найпопулярнішого пошуковика у світі змогла TikTok – соцмережа молоді, по якій всі божеволіють. Ще рік тому платформа з короткими роликами займала лише сьому сходинку, але у 2021-му зуміла обійти не тільки Netflix, Amazon, сайти Apple і Microsoft, а також Facebook, але і навіть Google.

Вперше встати на першу сходинку TikTok вдалося ще в середині лютого, проте потім пошуковик повернув позицію і тримався в топі до кінця літа. 10 серпня TikTok знову очолив рейтинг, і з того дня залишається беззмінним лідером світового рейтингу найбільш відвідуваних інтернет-ресурсів планети. Пошуковик Google був лідером за кількістю унікальних відвідувачів останні 10 років.

Найімовірніше, те, що саме самоізоляція через пандемію коронавірусу позитивно вплинула на популярність застосунку, оскільки TikTok став популярним не тільки серед підлітків, але і навіть серед літніх людей, які стікаються в додаток за його кулінарними хитрощами і духовним контентом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пісіонер Сракачук Показати IP 23 Грудня 2021 13:04
У тіктоку сидять розумововідсталі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus