USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google і Міносвіти відкрили ресурс для українських винахідників

14 Листопада 2015 10:17
Міністерство освіти і науки за підтримки Google Україна представляє проект «Ідеї, що змінюють світ», де кожен зможе запропонувати оригінальну ідею і знайти однодумців для її реалізації.

Розробники сподіваються, що цей сайт стане платформою, яка збере разом винахідливих українців і дасть їм можливість об’єднуватися навколо цікавих ідей і втілювати їх у життя у спільних проектах, - повідомляє УНІАН.

На сайті представлена низка видатних винаходів родом з України, які зробили значний внесок у розвиток різних галузей науки і техніки в усьому світі. Серед них – гасова лампа, перший електричний трамвай, технологія зварювання у відкритому космосі і перший в континентальній Європі комп’ютер. Є надія, що великі ідеї, як минулого, так і сьогодення, надихнуть сучасне покоління українців на нові звершення та винаходи.

Для того, щоб запропонувати свою ідею, треба натиснути кнопку на головній сторінці проекту «Ідеї, що змінюють світ» і заповнити форму.

Після модерації адміністрацією сайту пропозиція з’явиться в розділі “Нові ідеї”. Перш ніж запропонувати свою ідею, варто ознайомитися з умовами розміщення інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus