USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

HIMARS постаралися: окупанти залишились без великих мостів на Херсонщині

29 Серпня 2022 13:50
На Херсонщині окупанти залишились практично без великих мостів, які зруйнували ЗСУ завдяки реактивним системам залпового вогню HIMARS, лишились тільки пішохідні переходи.

Про це інформує оперативне угруповання військ «Каховка», передає УП.

«Ситуація на тимчасово окупованій території Херсонщини вкрай непроста. Великі та жахливі HIMARS знищили практично всі великі мости (Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський», – йдеться у повідомленні.

Повідомляють, що вцілілими наразі є лише пішохідні переходи. Таким чином, російські загарбники виявились відрізаними від постачання озброєння та особового складу з території Криму.

Нагадаємо, минулого тижня ЗСУ завдали ударів по Антонівському мосту. Аби налагодити бодай якесь сполучення, окупанти взялися створювати поряд з мостом переправу з барж.

Супутникові знімки за 27 серпня свідчать про те, що росіяни будують понтонний міст впритул до пошкодженого українськими ударами Антонівського мосту в Херсоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus