USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Ivan NAVI зіграє концерт у Луцьку в рамках туру та для допомоги ЗСУ

28 Жовтня 2022 14:20
У рамках українського туру співак Ivan NAVI виступить у Луцьку. Захід відбудеться 28 жовтня о 19.00 у клубі Show Basilic.

Загалом Ivan NAVI виступить в 9 містах України, а частину коштів, зібраних завдяки концертам, передасть для закупівлі автомобілів на передову.

Квитки на концерт можна придбати тут - https://lutsk.karabas.com/ua/ivan-navi-17

Реліз нового альбому «Пишу тобі листа» був запланований на початок березня. Згодом у травні артист видав однойменну пісню, яка протягом літа стала улюбленою для тисяч українців.

«Пишу тобі листа» – це пісня про підтримку, як впринципі і весь альбом. В ній є слова «Моя маленька, ти здаватися не смій. Зумій не побоятись, коли треба змін»... Я стільки прочитав історій від людей, які в коментарях писали, що вона виявилась дуже потрібною і помічною їм. Ці історії неможливо читати без сліз... Для мене важливо, що пісня може допомагати пройти дуже складні періоди. І в цьому найбільша її цінність. Таким є і решта альбому. Кожна пісня як пластир: «Там, де» – про стосунки з коханою людиною, з якою вас роз’єднала відстань, «Зоря» – про те, що в нас є зараз, а зранку ти не знаєш, де будеш, «Наодинці» – про самотність, в якій ти відвертий, чесний як на духу«, – зазначив артист.
«І цей альбом був написаний ще задовго до повномасштабного вторгнення, минулої осені. А деяким пісням вже роки. Мені дуже хотілось поділитись ним саме на концертах, в інтимному просторі з людьми, яким зараз дуже треба почути ці слова, цю музику. Крім того, ми разом допоможемо і нашим ЗСУ. Зараз важливо, щоб кожен на своєму фронті сприяв наближенню перемоги України та підтримці українців в цій нелегкій боротьбі», – додав Ivan NAVI.

Ivan NAVI – український артист, багаторазовий номінант українських музичних премій. Практично всі його пісні ставали радіохітами, а в 2019 та 2020 роках саме його музика найчастіше звучала на радіостанціях серед українських та закордонних виконавців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Меломан Показати IP 17 Жовтня 2022 20:20
Повістки на концерті роздаватимуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus