USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Lutsk Food Fest запрошує на ювілей. Програма і карта учасників

12 Вересня 2019 10:54
14-15 вересня у Луцькому замку пройде ювілейний 10-й Lutsk Food Fest. Ділимося оновленою програмою, адже кількість учасників щодня доповнюється та даруємо карту локацій, аби ви не заблукали.

Якщо ви ще досі не визначилися з улюбленими гастро-точками, вагаєтесь «а чиї ж страви куштувати першими», Колесо Фортуни допоможе вам та вашим друзям справедливо обрати власний маршрут на фестивалі.

Під час двох днів фестивалю буде здійснюватися збір органічних відходів для жителів Луцького зоопарку. Тому не дивуйтеся, якщо побачите на територію фестивалю інсталяцію на підтримку Луцького Зоопарку «Zoo Food Fest», адже цьогоріч ми почали розширювати соціальний вектор нашого проекту.

Фестиваль приготував відвідувачам насичену палітру смаків, нових та експериментальних страв, драйвову музику, розіграш призів, незабутні емоції.

Для відвідувачів з дітлахами передбачено величезну кількість безкоштовних майстер-класів на дитячій зоні. Дитяче містечко «KIDS Lutsk food fest» матиме три намети відповідно до вікових категорій: 2-4р, 5-7р, 8-12р. У кожній з них відповідальна особа (впізнаєте за брендованою футболкою) буде займатися з вашими дітками (орігамі, вироби з ниток, браслети та обручі, листівки.... ). А також дитяча фотозона, фейсарт та багато інших сюрпризів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus