USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Mercedes дружини, борги та $40 тис.: чим багатий новий керівник Волинського облавтодору

21 Листопада 2019 15:54
Нерухомість та авто дружини, спільні заощадження готівкою в іноземній валюті та чималі позики. Водночас новий керівник Волинського облавтодору минулого року, відповідно до декларації, не отримав жодного доходу.

Нагадаємо, Руслана Мандзюка призначили на посаді керівника Волинського облавтодору 15 листопада.

Раніше він працював головним спеціалістом відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Відзначимо, що попереднього керівника ДП «Волинський облавтодор» судили через хабарницькі дії. У 2018 році він вимагав у підприємиці 300 тис. грн за надання дозволу та погодження укладення договору оренди будівлі і споруди охоронюваної стоянки автомобілів на трасі Київ–Ковель–Ягодин. За це він отримав два роки умовного покарання.

Згідно з даними декларації за 2018 рік кандидата на посаду, Руслан Мандзюк разом із дружиною Світланою виховує двох дітей – синів Антона та Андрія. Родина мешкає в Ківерцях.

Власницею житлового будинку в Ківерцях площею 205,9 квадратних метра є дружина посадовця. У її власності – також земельна ділянка в Ківерцях площею 1302 квадратних метра. Вартість нерухомості декларант не вказав.

У декларації згадується всього одна автівка – це Mercedes 350S 2005 року випуску, зареєстрований із вересня 2018 року також на Світлані Мандзюк. Вартість автомобіля не зазначена.
Відзначимо, що на сайті Auto.ria ціни на такий автомобіль сягають від 9 до 17 тисяч доларів.
Відомості про доходи подружжя за минулий рік – відсутні.

Зауважимо, що декларант у розділі «Доходи, у тому числі подарунки» має вказати відомості про заробітну плату, отриману як за основним місцем роботи, так і за сумісництвом, гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами, дохід від зайняття підприємницькою або незалежною професійною діяльністю, дохід від надання майна в оренду, дивіденди, проценти, роялті, страхові виплати, благодійну допомогу, пенсію, спадщину, доходи від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, подарунки та інші доходи.

Натомість вказано, що подружжя зберігає 40 тисяч доларів готівки: 30 тисяч доларів – у Світлани Мандзюк, ще 10 тисяч доларів – у Руслана Мандзюка.

Водночас пара зазначила, що має позики: 550 тисяч гривень Руслан Мандзюк боргує Василю Мандзюку, а Світлана Мандзюк винна 950 тисяч гривень Надії Величко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцький Охайний Хлоп Показати IP 21 Листопада 2019 16:36
Нема слів: Mercedes CLS W219 а шукають S class на autoria))) Ржу просто...
Pattern до Луцький Охайний Хлоп Показати IP 21 Листопада 2019 20:06
Ну тут 2 варіанти: або вони неправильне фото взяли, або пан Мандзюк вказав неправильну інмормацію у декларації. У ній вказано, що у власності дійсно 350s 2005 року, як на останніх фото. На першому фото дійсно CLS. Тепер треба дізнатись яка машина дійсно у власності Мандзюків. (Перше фото взяте з відео, з якогось іноземного ринку автомобілів. Це може бути помилкою редакторів, яке це фото сюди вставили). Тому не потрібно одразу так накидатись на них, хоча погоджуюсь, що декларації працюють не так, як повинно.
2 Показати IP 21 Листопада 2019 16:36
он на полном содержании жены тем более в долгах!
лучанка Показати IP 21 Листопада 2019 17:35
Вся надія на посаду.Декларування боргів- це спосіб узаконити майбутні злочинні доходи. Валюту декларує, а борги має.Сумнівно. Я б ще запропонувала правоохоронцям перевірити позичальників: чи справді мали такі грошіі, де взяли, і чи сплатили податки. А то якесь шапіто.
Бааа, Показати IP 21 Листопада 2019 18:51
новьіе все лица!
Ух Показати IP 21 Листопада 2019 20:22
А чому не написали причину звільнення з попередньої посади...?
Крупье Показати IP 22 Листопада 2019 05:54
Ставим ставки, господа, сколько продержится этот!? То тепловоз на метал загонят, то цены завышат, то деньги у предпринимателя вымагают. Давно пора разформировать облавтодор к чертям собачим. А этот, исходя из декларации, собрался как минимум полтора миллиона поднять
Крилов Показати IP 22 Листопада 2019 08:16
"І щуку кинули у річку"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus