USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Microsoft додасть на клавіатурі окрему клавішу для ШІ-помічника

4 Січня 2024 23:18
Корпорація Microsoft оголосила, що найближчим часом персональний асистент на основі штучного інтелекту Copilot отримає окрему кнопку на клавіатурах комп’ютерів з Windows.

Про це повідомляє BBC.

Клавіша дозволить користувачам отримати доступ до Copilot на нових комп’ютерах з Windows 11.

Copilot – це інструменту штучного інтелекту від Microsoft, який допомагає користувачам з такими функціями, як пошук, написання електронних листів і створення зображень. Він базується на великій мовній моделі GPT-4 від OpenAI.

Читати ще: 13-річний школяр першим у світі пройшов класичний «Тетріс»

Виконавчий віцепрезидент Microsoft Юсуф Мехді сказав, що це «трансформаційний» момент, і порівняв його з додаванням клавіші Windows майже 30 років тому.

Очікується, що нові клавіатури з’являться на нових продуктах з лютого.

Microsoft є основним інвестором в OpenAI, який забезпечує можливості штучного інтелекту в Copilot. У 2023 році вона інтегрувала ШІ в інші продукти, такі як Microsoft 365 і пошук Bing.

Найбільша пошукова система у світі Google має власну систему штучного інтелекту під назвою Bard.

Раніше персональний асистент на основі штучного інтелекту Copilot від компанії Microsoft став доступний на операційній системі Android.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus