USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Politico: Зеленський став найвпливовішою персоною в Європі, а Путін – невдахою року

8 Грудня 2022 14:03
Видання Politico опублікувало рейтинг з 28 найвпливовіших людей у Європі. Президент України Володимир Зеленський посів у ньому перше місце, а ось Володимиру Путіну дістався титул невдахи року.

Про це пише УНІАН.

У свіжому матеріалі порталу сказано: «Тільки подивіться, як європейські лідери біжать до Києва, щоб сфотографуватися з 44-річним чоловіком-тріумфатором в його тепер культовій оливково-зеленій футболці. Стоячи поруч з ним, політики жадають бути поміченими. Зеленський переконав решту Європи в тому, що її майбутнє пов'язане з Україною – у це мало хто вірив до вторгнення Росії в лютому».

Усього в рейтинг включили 28 політиків. Серед них є прем'єрміністр Італії Джорджія Мелоні, міністр економіки Німеччини Роберт Хабек, прем'єр Фінляндії Санна Марін та інші. Для Володимира Путіна теж знайшлося місце, але тільки в ролі невдахи року. Як зазначило видання, його мрія про «велику Росію» навряд чи збудеться.

Читати ще: Financial Times визнала Володимира Зеленського людиною 2022 року

У зверненні, записаному для Politico, Зеленський подякував громадянам України, які борються за свою свободу, а також «всім нашим друзям в Європі, які допомагають нам підтримувати стабільність».

«Я вірю, що українці будуть найвпливовішими і в наступному році, але вже у мирний час», – заявив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 8 Грудня 2022 17:12
А ха ха ха ха . Це дурдом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus