USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ProZorro запустив перший державний онлайн-магазин

18 Липня 2019 15:55
Майданчик електронних торгів ProZorro запустив перший державний онлайн-магазин.

Про це повідомляється на сторінці ProZorro у Facebook, пише Укрінформ.

«В Prozorro з’явився новий інструмент, який ще швидше і простіше за допорогові закупівлі та звіти про укладені договори. Запрошуємо замовників, яким необхідно закупити прості товари на невеликі суми зробити це в Prozorro Market – першому державному онлайн-магазині», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у Prozorro, онлайн-магазин має низку переваг, які розраховані на професійних замовників.

Так, Prozorro Market дозволяє здійснювати купівлю товарів без оголошення тендеру, як в звичайному інтернет-магазині: обрати товар через каталог, покласти у «кошик» та очікувати на доставку.

Усі постачальники, які розмістили свій товар у Prozorro Market вже пройшли кваліфікацію адміністраторів каталогу (ДУ «Професійні закупівлі» чи ДП «Медичні закупівлі України» в залежності від типу продукції). Замовнику не потрібно проводити відбір та процедуру кваліфікації.

Водночас, зазначається, що Prozorro Market матиме певні особливості торгівлі.

«Постачальники в Prozorro Market мають розуміти особливості закупівель за державні кошти, та бути готовими укладати договори і працювати на умовах післяоплати. Протягом тижня постачальник відправить ваше замовлення», – йдеться в повідомленні.

Проте, обіцяють в Prozorro, бюрократичні перепони будуть відсутні.

«Під час замовлення система сама сформує чернетку звіту про укладений договір. Чернетку звіту можна буде опублікувати після укладання договору», – зазначається в повідомленні.

Prozorro Market є офіційним інструментом системи електронних публічних закупівель Prozorro, який діє на підставі наказу ДП «ПРОЗОРРО» № 16 і листа-роз’яснення Міністерство економічного розвитку та торгівлі України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus