USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Tesla відкликала понад 14 тисяч авто через подушки безпеки

18 Січня 2019 23:45
Американський виробник електромобілів Tesla відкликав з китайського ринку 14 123 автомобілі через проблеми з подушками безпеки. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Channel New Asia.

Зокрема, за даними телеканалу, Tesla оголосила про відкликання машин моделі S, реалізованих у період з 4 лютого 2014 року по 9 грудня 2016 року. У подушках зазначених автомобілів містяться газогенератори, вироблені збанкрутілою в 2017 році японською компанією Takata.

Так, за інформацією управління, деталі були створені на основі нітрату амонію без осушувача, через що існує високий ризик, що вони розірвуться на шматки і завдадуть травми пасажирам і водієві автомобіля.

Відомо, що Takata збанкрутувала, після того, як стало відомо про ряд смертей через дефекти в подушках безпеки їх виробництва.

Як повідомили в компанії, тепер Tesla має намір замінити всі подушки безпеки своїх автомобілів.

Раніше стало відомо, що Tesla не продаватиме дешеві версії Model S і Model X.

Також повідомлялося, що Tesla оголосила про вихід на європейський ринок свого седана Model 3 – машина має незабаром з’явитися в Іспанії, Голландії, Франції та Швеції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus