USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Tesla знизила ціни на всі свої авто на $2 тисячі

4 Січня 2019 12:49
Tesla оголосила про зниження цін на всі свої моделі автомобілів на 2000 доларів.

Про це інформує Еспресо з посиланням на звіт компанії.

Компанія пояснила необхідність цього кроку скороченням федеральних податкових пільг для покупців електромобілів. Після оголошення такого рішення акції компанії впали на 10%. До закриття торгів вартість акцій вирівнялася до 6,8%.

Раніше Tesla повідомила про рекордне виробництво за підсумками 2018 року. За її даними, наприкінці минулого року було зібрано найбільше число автомобілів в історії компанії. За минулий квартал Tesla випустила 86,55 тисячі машин.

Як повідомлялося, Tesla «оштрафувала» свого працівника на $167 млн. У компанії стверджують, що інженер Мартін Тріпп незаконно використовував закриті дані компанії і надавав недостовірну інформацію журналістам.

Зауважимо, Тріпп у низці інтерв’ю зазначав, що Tesla могла використовувати несправні модулі батарей для виготовлення акумуляторів для автомобілів на одному із заводів в Неваді. Ці модулі могли бути небезпечними для водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 5 Січня 2019 11:24
оооо, всё-беру сразу две....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus