USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

The DOOX відкрили новий сезон у Кораблику. Фото

11 Вересня 2017 08:00
Новий сезон у Кораблику розпочався концертом київського гурту The DOOX, повідомив арт-директор закладу Андрій Тимчук.

«Веееличезне ДЯКУЮ за це хлопцям та Юлі з гурту The DOOX, які просто порвали вщент усіх, хто не пропустив і завітав на подію. Такої кількості «на біс» ми вже давно не пригадуємо в «Оболоні».

Дуже симпатичний музон цього гурту завів, здається, навіть тих, хто і гадки не мав, що гратиме цей колектив.

Шкода, що і надалі ми мало чуємо та бачимо такі діаманти в ефірах українських радіо та ТБ. І, на жаль, не так часто їх запрошують на круті фестивалі. Хоча, як нам видається, вони здатні завести публіку, можливо, навіть краще, ніж багато хто із стандартних хедлайнерів.

Словом, друзі, в наших руках доля
The Doox та інших класних гуртів України – мусимо самі бодай своїм квитком їх підтримувати на концертах, щоб вони не зникли з мапи українського шоубізу. Ну і розповідати в неті своїх друзям і близьким про те, як ви круто відриваєтесь на таких концертах.», - поділилися враженнями організатори.

Фото Дмитра Кухарука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 11 Вересня 2017 08:13
Пийте та гуляйте братя мої .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus