USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

The Show Must Go On: у Луцьку звучали легендарні хіти Queen. Фото

19 Лютого 2022 11:51
We Will Rock You, The Show Must Go On, We Are The Champions, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody, Save Me – цими та багатьма іншими вічними композиціями легендарного гурту Queen могли насолодитися лучани п’ятничного вечора.

Хіти прозвучали у виконанні симфонічного оркестру GosОrchestra. Музиканти виступили під керівництвом диригента Олександра Госачинського. Концерт відбувся у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

У цей вечір присутні в залі пританцьовували, підспівували, не втомлювалися гучно аплодувати, вкривалися мурашками, не могли стримувати сльози та усмішки, пригадуючи знаменні миті зі свого життя, – усе під безсмертну музику культового британського рок-гурту.

Відзначимо, що у виконанні музикантів симфонічного оркестру GosОrchestra музика Queen звучала не менш драйвово. Тому, безсумнівно, лучани отримали неймовірний заряд емоцій і вражень на довгий час.

Організувала концерт SIVAK.Concert agency.
Нагадаємо, що британський рок-гурт було створено 1971 року в Лондоні. Від заснування і до смерті вокаліста, автора пісень Фредді Мерк'юрі у 1991 році, склад гурту залишався незмінним. Саме Фредді Мерк’юрі перетворив маловідомий студентський колектив Smile на одну з найкращих груп усіх часів і народів. Він досі залишається в серцях шанувальників людиною, яка змінила історію рок-музики.

Багатогранна творчість британської рок-групи досі цікавить слухачів і критиків, а хіти, які Фредді написав для Queen, пам’ятають і люблять у кожному куточку Землі.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus