USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Welcome to Russia: кримські кафе так і не відкрилися

10 Червня 2014 10:59
Незважаючи на обіцянки кримської «влади», повноцінний курортний сезон в анексованому Криму так і не розпочався. За станом на 8 червня пляжі західного узбережжя півострова залишаються порожніми, повідомляє krymr.com.

Так, в недільний день на пляж в Піщаному приїхали лише кілька десятків сімферопольців. Кілька місцевих жителів ходили навколо закритих літніх кафе, які, з їх слів, навіть відкривати немає сенсу.

«Заради кого відкриватися? Місцеві хитрі, приїжджають з усім своїм, а туристів тут не бачити», - поскаржився власник одного з прибережних кафе. Як повідомлялося раніше, кримська «влада» повідомила про зниження в 2-2,5 рази кількості туристів, які відвідали Крим у період травневих свят.

Зараз прогнозований показник туристичного потоку скоротився до 3 млн. осіб, тоді як ще на початку квітня в кримському «уряді» прогнозували про чисельність відпочиваючих у 8 млн. згідно з підсумками 2014 року.

У 2013 році Крим відвідали близько 6 млн. людей. З цієї кількості приблизно 4 млн. склали відпочиваючі з України, 1,5 туристи з Росії, ще близько 500 тис. - гості з інших країн світу. У цьому році українці переорієнтувалися на Болгарію, Грузію, а також курорти Одеської, Херсонської та Миколаївської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
титушко Показати IP 10 Червня 2014 19:47
море вам благодарне-отдых экофауне не помешает

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus