USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Гуменюк: Туристичний сезон у Криму закрили з відкриттям «бавовняного»

21 Серпня 2023 22:10
Туристичний сезон у тимчасово окупованому Криму закрили з відкриттям «бавовняного».

Про це начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталя Гуменюк сказала в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Туристичний сезон (у Криму – ред.) був закритий разом з відкриттям «бавовняного». Загалом у Криму вже давно констатовано відсутність фактично приїжджих туристів, а є лише переміщення внутрішнє, локальне», – зазначила Гуменюк.

За її словами, якщо говорити про переміщення жителів півострова, то вони з центральних регіонів «під’їжджали до моря, подивитися на ті окопи, що там нарили».

«Але туристичного сезону як такого немає. Тримачі туристичного бізнесу скаржаться на те, що цього літа у них не сталося те, що гадалося. І в більшості туристичний сезон спрямований за поребрик», – сказала Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
F16 Показати IP 21 Серпня 2023 23:44
Що ти морозиш-поiдь подивись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus