USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«White Christmas»: лучанам подарували новорічні хіти та різдвяний настрій

13 Грудня 2017 10:20
«Ми приїхали зі Львова, аби подарувати вам казку й різдвяний настрій, адже період свят – це найпрекрасніший час у році», – з такими словами звернувся до лучан соліст Павло Ільницький, представляючи музичну програму «White Christmas».

Концерт новорічних хітів у виконанні симфонічного оркестру «Leoband Orchestra» відбувся 12 грудня у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Виступ львів’ян, окрім удосконаленої по-різдвяному настроєвої концертної програми, особливий ще й тим, що відбувся в день народження Френка Сінатри. Не дивно, що такі залюблені всіма та вже давно знані напам’ять хіти, як «Let It Snow», «Jingle Bells», «Santa Claus Is Coming To Town», які свого часу виконував славетний американський співак, також зазвучали в аранжуванні «Leoband Orchestra» (під керівництвом диригентів Миколи Орача та Олексія Баженова).

Поринути в атмосферу святкувань, відчути на дотик теплоту сімейного затишку під час відзначення Нового року та Різдва, а також перенестися у свінгову Америку 1930–1950-х років глядачі змогли, коли зі сцени театру лунали інші всесвітньо відомі святково-зимові композиції: «Blue Christmas», «Happy New Year», «It's The Most Wonderful Time Of The Year», «Winter Wonderland», «Have Yourself A Merry Little Christmas», «Sleigh Ride», «Magic Moments», «Baby It’s Cold Outside» тощо.
Напевно, найочікуванішою піснею концерту стала композиція дуету з Великобританії «Wham!» «Last Christmas», яку разом із Павлом Ільницьким співав увесь зал.

Не менш казково зазвучав і ще один різдвяний хіт, який неодмінно асоціюється з прийдешніми святами та сповнює піднесеності та надії, – «All I want for Christmas is you». Цей твір, який набрав популярності у виконанні Мерайї Кері, лучанам презентувала солістка Оксана Караїм у супроводі чарівного «Ladies Trio».

Останньою музиканти подарували публіці композицію «Happy Xmas», написану Джоном Ленноном. Символічно, що друга назва цієї пісні – «War Is Over». Тож таким чином наостанок артисти не тільки побажали лучанам гарних прийдешніх свят і різдвяно-новорічного настрою, а й мирного неба над головою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus