USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Xiaomi представила свій перший смарт-годинник

5 Листопада 2019 20:43
Китайська компанія Xiaomi офіційно анонсувала смарт-годинник Mi Watch, які стануть першим подібним гаджетом цього виробника. Вартість нового гаджета складатиме близько 185 доларів, передає УНІАН.

Як повідомляє Wareable, Mi Watch буде підтримувати технології LTE, NFC і GPS, оснащуватися AMOLED дисплеєм з діагоналлю 1.78 дюйма і працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 3100.

Програмною платформою новинки стане Wear OS з додатковою оболонкою від Xiaomi. Дизайн Mi Watch відкрито копіює популярні Apple Watch, повторюючи їхню форму, розташування кнопки, динаміка та мікрофону.

При цьому, розробники обіцяють, що батарея на 570 мАг дозволить Mi Watch «прожити» на одному заряді 36 годин – довше, ніж у аналога від Apple. Вартість нового гаджета складе близько 185 доларів. Mi Watch вже доступні для попереднього замовлення, а фактичні поставки почнуться 11 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus