USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні «День кварталу» на Вересневому: Фонд Ігоря Палиці кличе на святкування

1 Жовтня 2017 10:07
Не вгамувалися ще емоції від святкування Дня кварталу 40-го мікрорайону, як жителі Вересневого гукають гостей до себе. 1 жовтня 2017 року біля місцевого Будинку культури відбудеться свято Дня кварталу. Насичена програма передбачає цікавинки як для дітей, так і дорослих.

Свято відбудеться за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться у прес-службі Фонду.

До організації долучилася ГО «Волинський актив молоді».

Творчі майстер-класи з ліпки глиною, розпису дерев’яних іграшок, боді-арту, а також караоке, анімаційно-розважальна програма та бульбашкове шоу – для найменших жителів мікрорайону. Молодь зможе розважитися під запальні джазові ритми від гурту «Carlos Bandos» та фольк-гурту «Давня казка». Усі присутні стануть учасниками святкового флешмобу «Тільки разом». Подяки отримають шановані лучани, які зробили свій внесок у розвиток Вересневого.

Читати ще: «День 40-ого кварталу» від Фонду Ігоря Палиці: фоторепортаж з масштабного свята

Для усіх кульманційною миттю стане розіграш призів, серед яких: велосипед, смартфон та смарт-годинник. А ще присутні смакуватимуть справжнім козацьким кулешем та куштуватимуть різноманітні смаколики.

«Буде яскраво, цікаво, жваво і по-родинному. Запрошуємо усіх охочих на «День кварталу. Мікрорайон Вересневе», - наголошують у Фонді.

Як повідомлялося, близько двох тисяч лучан, незважаючи на дощ, взяли участь у святі 40-кварталу, що вперше відбулося у Луцьку 17 вересня. На відвідувачів чекали козацькі розваги, дитячі аніматори, частування кулішем, народні майстер-класи, змагання на футбольному полі, танці та розіграші призів. Крім того, найактивніші жителі мікрорайону отримали подяки.

Зауважимо, «День кварталу. 40-й мікрорайон» – новий проект Фонду і вже скоро подібні свята планують організувати й у інших мікрорайонах Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛПЗ Показати IP 28 Вересня 2017 16:18
а день ЛПЗ буде ?)
Анонім до ЛПЗ Показати IP 1 Жовтня 2017 11:14
Обов'язково буде!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus