USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ZaxidFest-2017: 4 сцени і понад 50 гуртів з усього світу

2 Липня 2017 15:44
Усіх любителів музики запрошують на найбільший в Україні фестиваль під відкритим небом.

Фестиваль Захід (ZaxidFest) відбудеться 18-20 серпня у селі Родатичі Львіської області.

На території відпочинкового комплексу «Чарівна Долина» за 40 км від Львова по трасі М11 розміщуються сцени, фудкорти, наметові містечка та інші фестивальні локації.

Цьогоріч на фестивалі виступить понад 50 гуртів з Німеччини, Швеції, Великобританії, США, України та інших країн світу на чотирьох сценах. Музична програма - 4 сцени. Окрім головної для шанувальників важкої музики діятиме рок-сцена, інді-сцена для тих, хто любить легші мотиви, і нічна сцена.

Музика на фестивалі звучить фактично нон-стоп, а її діапазон досить широкий - від популярних українських та закордонних виконавців до молодих, проте талановитих гуртів у різних стилях: поп, рок, метал, хіп-хоп, кабаре тощо.

Хедлайнерами будуть Editors (U.K.), Breaking Benjamin (USA), Enter Shikari (U.K.)

Вперше в Україні виступлять Editors (Великобританія), Breaking Benjamin (США), Miss May I (США), Chelsea Grin (США). А також In Extremo (Німеччина), The Qemists (U.K.), Pain (Швеція), Dark Tranquillity (Швеція), We Butter The Bread with Butter (Німеччина), Pianoboй, Vivienne Mort та багато інших, інформація оновлюється на офіційному сайті https://zaxidfest.com/.

А також за оголошеннями можна слідкувати у спільноті фестивалю https://www.facebook.com/zaxidfest

За 9 років існування на сценах фестивалю на ZaxidFest виступали десятки світових та українських зірок: Matisyahu, IAMX, Crystal Castles, DevilDriver, Kadebostany, Dead By April, Balthazar, Emmure, Kreator, Everlast, Ill Nino, OOMPH!, Clawfinger, Zdob si Zdub, Brutto, Noize MC, Everlast, Behemoth, Hollywood Undead, Zebrahead…ONUKA, Скрябін, O.Torvald, Жадан і Собаки, Pianoboй, Крихітка, Воплі Відоплясова, Гуцул Каліпсо, Бумбокс, Тартак, Vivienne Mort, ТНМК, КАРНА, Роллікс, Димна Суміш, Мертвий Півень.

Ціна квитків: 990грн /3 дні; 660грн/1 день. Абонементи у фестивальне наметове містечко - 250 грн/3 дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus