USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Zelmer йде з українського ринку

30 Січня 2018 22:48
З 1 січня найбільший європейський виробник побутової техніки, компанія Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH (BSH), прийняла рішення вивести з українського ринку техніку торгової марки Zelmer.

Про це повідомив генеральний директор компанії БСХ Побутова техніка Сергій Максимов, пише видання biz.liga.net.

"Рішення сконцентруватися на продажу техніки під ТМ Bosch було прийнято в минулому році. Компанія не ліквідує склад запчастин техніки Zelmer, тому гарантійне обслуговування техніки буде продовжуватися", – запевнив Максимов.

Нагадаємо, BSH придбав найбільшого польського виробника дрібної побутової техніки Zelmer S.A. в 2013 році. Zelmer утримував сильні позиції в сегменті порохотягів, прасок, комбайнів, фенів тощо. В Україні компанія входила в топ-5 лідерів на ринку дрібної побутової техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
BopoH Показати IP 31 Січня 2018 02:28
український ринок вмер!
BopoH Показати IP 31 Січня 2018 06:36
українська економіка пробила дно, покупців немає. перемога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus