USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«А король-то голий» – Задорнов змінив риторику щодо до Путіна

8 Грудня 2014 08:33
Відомий російський сатирик Михайло Задорнов, який ще недавно активно виступав проти України, заявляючи, що і держави такої ніколи не існувало, а Крим – завжди був російським, різко змінив свою риторику, - повідомляють Патріоти України.

Замість восхваляння Путіна він взяв і заявив, що його – ніхто не боїться. Мовляв, народу хочеться їсти, а хліба нема. Видовища, як-от виступ глави РФ перед Федеральними зборами, людей не нагодують.

Що так вплинуло на позицію Задорнова – чи то заборона на в’їзд в країни ЄС, чи то раптове просвітління від спустіння карманів і втрати гречки – поки не ясно. Втім, із заяви сатирика, опублікованої на Фейсбуці, можна зробити немало висновків:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волинянка Показати IP 8 Грудня 2014 08:56
Черговий кацапський блазень. Ганьба!
укроп Показати IP 8 Грудня 2014 09:06
Шо ,Міша,дурь пройшла???
віктор Показати IP 8 Грудня 2014 10:46
росії немає є московія..назва росія вкрадена і незаконно присвоєна...а такі як задорнов що вихваляють московію і путіна звикли красиво час проводити в європі...вся московська знать гроші тримає в доларах і будівлі придбала в європі....
Петро Показати IP 8 Грудня 2014 11:01
Читайте уважніше...Він .як і колись,в "пєрєстроєчниє врємєна" у всьому звинувачує підступного "чиновника - чубайса".а не систему і Головного Кукловода...і ні гуг гу про війська в Україні і Крим... одним словом, Міша...)
До Вiктор Показати IP 8 Грудня 2014 11:08
А вся украiнська знать гроші тримає не в доларах і будівлі придбала не в європі,а в Кiверцях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus