USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На українсько-румунському кордоні розбився гелікоптер, пілот загинув

10 Травня 2019 20:54
Правоохоронні органи Румунії порушили кримінальну справу за фактом аварії на кордоні з Україною вертольота радянського виробництва.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інспекторат поліції повіту Марамуреш.

«Щодо авіаційного інциденту (аварія гелікоптера – ред.), що сталася в комуні Сепинца (повіт Марамуреш), в даний час проводиться кримінальне розслідування. Слідчі дії проводяться групою слідчих Апеляційної палати міста Клуж», – зазначили в інспектораті.

Два дні тому місцевий пастух знайшов уламки гелікоптера Ка-26, всередині якого знаходилося тіло пілота. За попередніми даними, гелікоптер був без реєстраційних номерів та незаконно вторгся в повітряний простір Румунії.

Румунські правоохоронці не виключають, що гелікоптер радянського виробництва, який раніше використовувався в сільськогосподарської авіації для обприскування полів отрутохімікатами, нині займався перекиданням контрабандних сигарет з України в Румунію, однак на борту машини не виявлено ніяких слідів контрабанди.

Поліцейські не виключають, що аварія гелікоптера сталася близько кількох тижнів тому, оскільки тіло пілота перебувало в стадії розкладання.

За попередньою версією, гелікоптер намагався незаконно перетнути румунсько-український кордон на низькій висоті, щоб не бути виявленим авіарадарами, але зачепив верхівки дерев і зазнав аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus