USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Абітурієнти подаватимуть документи до вузу через Інтернет, – Табачник

4 Березня 2011 11:55
У цьому році абітурієнти українських вузів зможуть подавати заяву на вступ в електронному вигляді.
Про це заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, – інформує Телеканал новин 24.
«Кожен абітурієнт зможе подати заяву про вступ до вузу в електронному вигляді за допомогою мережі інтернет», – сказав він під час години запитань до уряду у Верховній Раді 4 березня.
За словами Табачника, подача документів абітурієнтів цього року буде поширюватися на ВНЗ III та IV рівнів акредитації, які ведуть підготовку за програмою бакалаврату.
Він також повідомив, що оригінали документів абітурієнти зможуть подати у навчальні заклади після того, як буде опублікований список, і абітурієнт переконається, що його зарахували студентом.
Міністр повідомив, що ця програма вже пройшла тестування, і 12 березня поточного року унікальний проект «Електронний вступ» буде презентовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus