USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Абрамович передав Путіну записку від Зеленського, – The Times

28 Березня 2022 23:03
Роман Абрамович, олігарх і колишній власник ФК "Челсі", який виконує обов’язки неофіційного представника президента Росії Володимира Путіна на переговорах з Україною, прилетів до РФ із запискою від Володимира Зеленського. Український Президент нібито передав умови миру від Києва.

Про це пише британське агентство The Times, передає ТСН.

Зазначається, що Абрамович літав до Туреччини, РФ та України. У Стамбулі російський олігарх нібито провів зустріч із членом української переговорної групи Рустамом Умеровим та прессекретарем турецького президента Ібрагімом Калином, пише видання.

За даними ЗМІ, існує ймовірність, що вони досягли прогресу в майбутніх особистих переговорах, які мають продовжитися цього тижня.

У Москві Абрамович зустрівся з Путіним, передав йому записку нібито від Президента Зеленського, в якій йшлося про умови, на які Україна погодиться, щоб завершити місячну війну. Перша відповідь Путіна була однозначною: "Скажи йому, що я її знищу".

Нагадаємо, за даними Bellingcat, три члени делегацій на перших переговорах України та Росії, в ніч з 3 на 4 березня, відчували симптоми отруєння хімічною зброєю. Одним із постраждалих став російський олігарх Роман Абрамович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доктор Хлус Показати IP 29 Березня 2022 00:15
ну, ну...
скептик Показати IP 29 Березня 2022 10:58
не кажи ГОП, пуця-пуця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus