USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аби уберегти волинські ліси від пожеж, встановлюють відеокамери

18 Серпня 2016 09:30
Камінь-Каширський держлісгосп встановив відеокамери з метою охорони лісових масивів від пожеж. Так, придбали й встановили в Добренському лісництві сучасну систему відеонагляду, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Аби зекономити кошти підприємства і вкласти їх в інші важливі потреби колективу, для навчання із обслуговування системи відеонагляду було відряджено помічника лісничого Добренського лісництва Віталія Карпука. Він і виконав усі необхідні роботи .Як розповідає директор ДП “Камінь-Каширське лісове господарство” В’ячеслав Кузьмич, у планах на наступний рік передбачили встановити ще одну подібну систему для відеоспостереження.

З його слів, це забезпечить контроль за основними лісовими масивами підприємства. Зокрема камера, що встановлена в Добренському лісництві, контролює не лише лісовий фонд Добренського і Видертського лісництв, а й Бузаківського, що належить до фонду сусіднього державного підприємства СЛАП “Камінь-Каширськагроліс”.

– Немає різниці в тому, до яких лісгоспів належать лісові масиви, – зауважує В’ячеслав Кузьмич. – Головне – вберегти ліси від пожеж. Це спільне і першочергове завдання для усіх лісівників краю. Бо ж відомо, до яких катастрофічних наслідків може призвести лісова пожежа…

Між іншим, новопридбане відеоспостережне обладнання відповідає найсучаснішим вимогам експлуатації. Відеокамері властива чітка якість зображення і та особливість, що вона може здійснювати фотофіксацію в реальному часі та відеоспостереження на необхідній відстані навіть уночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
до кузьмича Показати IP 18 Серпня 2016 09:54
Шановний кузьмич, а скільки коштує дана апаратура та її установка, а скільки вам коштує заключення договору з охоронною фірмою голіаф, а скільки вам коштує здача переробного цеху, що це за договори, а скільки коштує будівництво вашого будинку для держлісгоспу?
Михайло Т. Показати IP 18 Серпня 2016 10:55
Держлісгосп встановив відеокамери з метою охорони лісових масивів від пожеж , а від крадіїв лісу ??? Самі крадуть , самі продають , а від своїх навіщо ...!
до Кватирка Показати IP 18 Серпня 2016 13:24
Пізно, Сара, пити боржомі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus