USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У лісах Маневиччини встановили системи відеоспостереження

29 Квітня 2021 21:14
Замість колишніх пожежних вишок у лісах Маневиччини встановили 3 сучасні системи відеоспостереження.

Про це інформує Волинське ОУЛМГ.

Повідомляють, що Маневицьке лісове господарство нещодавно розмістило телевізійну систему спостереження на території Вовчецького лісництва, оптика якої дозволяє максимально приблизити об’єкт. Радіус огляду – понад 20 кілометрів.

Черговий у режимі реального часу спостерігає за прилеглими масивами за допомогою спеціального монітора. Також наглядати за лісовим масивом можна зі смартфона.

Лісничий зможе страхувати оператора і переглядати зображення онлайн з камери будь-де за наявності мережі Інтернет.

Відеонагляд встановили й у державному підприємстві «Городоцький лісгосп». Камери тепер є у всіх лісництвах: Городоцькому, Новорудському, Троянівському та Боровому. У Лишнівському та Градиському вони з’явилися останнім часом.

Лісівники зауважують, що на Маневиччині зосереджені найбільші площі лісових насаджень, в тому числі хвойних – вони під час пожежонебезпечного періоду найбільше у зоні ризику. А тому, наголошують, встановлена система була вкрай необхідною, вона дає змогу точно визначати координати спалахів лісових пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Lisa Показати IP 29 Квітня 2021 23:06
Тепер і в лісі не дадуть відпочити без приватності. 1984.
Анонім до Lisa Показати IP 30 Квітня 2021 09:28
nice)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus