USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Адміністрація Байдена: більше 75 тисяч росіян були вбиті чи поранені в Україні

28 Липня 2022 14:45
Більше 75 тисяч росіян були вбиті або поранені під час війни в Україні.

Цю інформацію повідомили представники адміністрації президента США Джо Байдена депутатам Палати представників США на брифінгу щодо України, повідомляє Українська правда.

«Нас поінформували, що більше 75 тисяч росіян були або вбиті, або поранені, що дуже багато», – член комітету Палати представників у справах збройних сил Елісса Слоткін.

Елісса Слоткін додала, що більше 80% їх сухопутних військ загрузли, і вони втомилися... Але вони все ще російські військові.

За її словами, основною темою для розмови було те, що США ще можуть і мають зробити для українців «дуже терміново», буквально у найближчі три-шість тижнів.

Слоткін зазначила, що «українці хочуть йти на південь та здійснювати операції на півдні. І ми хочемо, щоб вони були максимально успішними». Повідомляється, що обидві партії підтримують відправку в Україну далекобійних ракет ATACMS для HIMARS.

Як ми писали, станом на ранок 28 липня в Україні ліквідували близько 40 230 російських загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus