USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Аеропорт у Василькові повністю знищено

12 Березня 2022 12:15
Очільниця Василькова Наталія Баласинович розповіла про те, що окупанти 12 березня випустили по місту 9 ракет. Внаслідок ударів ворогам вдалося повністю знищити аеропорт.

Про це вона зазначила у своєму зверненні до жителів Василькова, а також усієї України, повідомляє 24 канал.

«Сьогодні близько 7:00 ворожі сили обстріляли місто Васильків. Вісім ракет влучили, обстріляли аеропорт. Внаслідок ракетних ударів аеропорт повністю зруйновано. Знищено злітну смугу», – наголосила вона.

Також Наталія Баласинович зазначила, що одна з ракет влучила у склад боєприпасів, що стало причиною їхнього детонування. Це, за словами очільниці міста, відбувається досі. Крім того, горить нафтобаза. Тож вона попросила містян не боятися чорного диму.

Усіх мешканців вона попросила зберігати спокій, залишатися вдома. Наталія Баласинович додала, що проходила повз ринок і побачила багато людей. Це її вразило.

«Люди, ви що, безсмертні? Будь ласка, залишайтеся вдома. У нашому місті зараз небезпека. Будь ласка, не виходьте без потреби на вулиці», – закликала вона.
Очільниця міста також додала, що ворог не звітує, коли проводитиме ракетні обстріли. І, на жаль, сигнали про повітряну тривогу можуть не завжди звучати вчасно. Тож вона вкотре попросила мешканців міста залишатися вдома, а також не виходити з укриттів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus