USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Аграрній партії заявили про політичне рейдерство і російський слід

2 Жовтня 2018 10:21
Аграрна партія звернулася до Генпрокуратури, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ із заявою про політичне рейдерство. У політсилі переконані, що ледве не стали жертвою прокремлівських сил, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Голова партії Віталій Скоцик розповідає, що спочатку частина партійців спробувала підкупити голів місцевих осередків та поставити у регіонах своє управління. А коли це не вдалося – через сфальшовані документи спробували змінити керівництво партії через Мін'юст.

Однак у відомстві зупинили процес перереєстрації. Членів партії, які стояли за підробкою, виключили з політсили.

Схожі провокації, припускає політик, можуть чинити і проти інших проукраїнських політсил. Тому наполягає об'єднати зусилля в боротьбі з кремлівськими технологіями. "Всі учасники та складові даного злочину зафіксовані та отримають належну оцінку правоохоронних органів нашої держави. Водночас я звертаюся до інших демократичних сил. Я впевнений, у ваші партії зараз так само інтегрують агентів і ставлять перед собою завдання – розвалити партії. І щоб відбувся такий небажаний для нас російський реванш", - пояснив Скоцик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 2 Жовтня 2018 12:13
Апятьпутінвінаватетафсьоклятийпутін. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus