USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Акт патріотизму в Новосибірську: Ленін «став» синьо-жовтим

12 Грудня 2014 13:47
В синьо-жовті кольори розфарбували в Новосибірську військову техніку, виставлену на Монументі Слави та пам'ятник Леніну. Про це інформує ТАСС з посиланням на прес-службу ГУ МВС по Новосибірській області.

"Надійшло повідомлення. Проводиться перевірка. Військова техніка на Монументі Слави розфарбована в синій і жовтий кольори", - сказали в поліції.

Окрім того, згідно з даними КПРФ, на вулиці Трикотажній невідомі жовтими й синіми кольорами розфарбували пам'ятник Леніну.

На початку грудня невідомі розмалювали свастикою і націоналістичними символами бюст Володимира Леніна, що знаходиться на території Новосибірського обласного комітету КПРФ.

Зауважимо, що новосибірські правоохоронці називають цей факт актом вандалізму.

"Однозначно, те, що сталося сьогодні вночі і випадок, коли вандали розмалювали схожою символікою бюст Леніна на території обкому КПРФ, - це ланки одного ланцюга. І очевидно, що це чергова провокація молодіжних націоналістичних угруповань. Ситуація повторюється, тому що ці хлопці відчувають себе абсолютно безкарно. ніхто не знайдений, ніхто не покараний. і саме це породжує повторення, і все це виходить на новий масштаб ", - сказав Волнухін.



Нагадаємо, раніше на знаменитій сталінській висотці в центрі Москви справжні патріоти України вивісили синьо-жовтий прапор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
віктор Показати IP 12 Грудня 2014 14:20
цікава йде війна...московіти підривають на україні магазини.військкомати..кафе....а в російських містах українські патріоти розмальовують памятники.висотки в синьо-жовті кольори...то ж яка нація є бандитською?
03 до віктор Показати IP 12 Грудня 2014 16:22
А в Австралии вандалы разрушили около сотни русских могил. Верною дорогой идете товарищи - в головах полная разруха. Витя,для тебя по секрету, твоя единомышленница Фарион у нас, в психликарне.
Ігор до 03 Показати IP 12 Грудня 2014 17:31
Дякую за інформацію, проте не думаю, що вона надто цінна. у Вас "в психликарне" також мабуть і Путіни і Наполеони. ПС. Не знав, що в Україні пацієнтам психоневрологічних диспансерів дозволяють користуватись інтернетом
віктор до 03 Показати IP 12 Грудня 2014 17:47
надіюсь вам вдвох там весело
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 20:22
Молодці так тримати
Правдолюб Показати IP 12 Грудня 2014 21:24
Идиотов везде хватает, быдло везде даёт о себе знать.
віктор до Правдолюб Показати IP 13 Грудня 2014 10:48
хвалю тебе за самокритичність
Андрій Показати IP 13 Грудня 2014 00:07
Сц,,,,ливі прид,,,,ки відкрито не змогли відстояти свою громадянську позицію. Уявляю як-би ми реагували на розмалювання триколором Шевченка уЛьвові. Сумно за націю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus