USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у синьо-жовтий розфарбовують паркани

11 Серпня 2014 08:32
Патріотичних мостів, маршрутних зупинок, фасадів будинків останнім часом на Волині побільшало. Мода на усе патріотичне набирає обертів. Так, у Володимирі-Волинському мешканці розфарбували паркан у національні кольори. Про це написав у мережі Сергій Шишкін.

"В тому будиночку жила бабця Яніна. Не просто бабця, а моєї Іруні. Полька, що вийшла заміж за українця. І жили вони спочатку в Польщі. Тепер в будиночку живуть зовсім інші люди. А Іруня днями проходила повз. Аж вернулась назад, щоб сфотографувати", - пише легенда української незалежної музики.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що активісти розфарбували в'їзні знаки у Нововолинську, Ковелі, Горохові, Ківерцях та у селі Лище. Окрім того, патріотичними стали стовпи, зупинки та мости.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
UR100 Показати IP 11 Серпня 2014 10:12
Вся оставшаяся промышленность украины работает на краску жовту и блакитну. Краски у нас хватит на всех . Слава малярам.
Всезнайко Показати IP 11 Серпня 2014 11:47
А після парканів розмалюємо унітази...
Roma Показати IP 11 Серпня 2014 13:45
Сьогодні проходив біля нього)) аж обертався!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus