USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Актор українського походження з «Індіани Джонса» помер від передозування ліків

27 Травня 2020 23:28
Дмитро Дяченко – американський актор українського походження помер від передозування ліків.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на TMZ.

Як повідомляється, актор помер ще у квітні, проте відомо про це стало тільки зараз, коли фахівці визначили причину смерті.

За даними Управління судово-медичної експертизи у Дейтона-Біч, штат Флорида, офіційна причина смерті Дмитра вказана як поєднання токсичності фентанілу та діазепаму.

У звіті також говориться, що Дмитро «отримав травму від удару струмом на роботі за кілька днів до того, як його знайшли мертвим у своєму будинку», але медичний експерт в кінцевому підсумку виключив відстрочену аритмію через ураження електричним струмом в якості причини смерті.
Дмитро Дяченко зіграв у таких фільмах, як «Солдат Джейн», «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа», «Заборонена зона», а також в серіалах «Крутий Уокер: Правосуддя по-техаськи», «C. S. I.: Місце злочину Майамі», «Кістки». Йому було 52 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus