USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Помер український актор і сценарист Євген Хаїт

22 Січня 2024 13:10
У неділю, 21 січня, стало відомо про смерть актора, драматурга та сценариста шоу «Голі і смішні» Євгена Хаїта. Прощання з ним відбудеться у фоє Одеської кіностудії 23 січня з 12:00 до 14:00.

Про це повідомили родичі на сторінці Хаїта в Instagram, пише УП. Життя.

«Сьогодні не стало Жені. Блискавично. Незбагненно. Нескінченно боляче. Усі, хто був хоч трохи знайомий із Женею, знають, що він дуже тонкий, чуйний, турботливий, добрий – до своїх. Був», – ідеться в дописі.

Також про смерть Євгена Хаїта висловився гуморист Олег Філімонов:

«Пішов із життя наш друг, письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми дружили і працювали з 1986 року, Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоча воно ніколи не скаржилося. І запанувала порожнеча. Пишу і не до кінця розумію, що сталося».

Він вшанував пам’ять сценариста і зазначив, що поховають Хаїта на Таїровському цвинтарі в Одесі.

«Женька, молодчина, дуже тонка і талановита людина. Чудові вірші, прекрасні й глибокі есе в Instagram. Майстер формулювань і наш незмінний комерційний директор ще з часів наших після КВНівських гастролей. Як він любив життя! Він співав з ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для «Голих і смішних» і мав славу знавця жіночої краси», – додав Філімонов.

Євген Хаїт був учасником команди КВН Одеського державного університету (зараз Одеський національний університет імені І. І. Мечникова), актором та художнім керівником «Джентльмен-шоу». Також він став сценаристом телешоу «Голі та смішні», яке виходило на каналі ICTV.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus